Foto: Guliverimage

SRPSKI MEDIJI: ‘NAJBOLJI HRVATSKI TENISAČ ZOVE SRBINA U POMOĆ’! Regionalna teniska suradnja u punom zamahu

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Hrvatski tenisač Borna Ćorić odlučio je napraviti promjenu u svom stručnom timu kako bi se što prije vratio u vrh svjetskog tenisa, a Hrvat se odlučio za suradnju s poznatim srpskim tenisačem Jankom Tipsarevićem.

Tipsarević je otvorio svoju tenisku akademiju, pod koju će sad spadati i Borna, a kod srpskog trenera još su radili i Mate Pavić, Filip Krajinović, Lasla Đere i drugi.

Izgleda kako regionalna suradnja u tenisu između Hrvatske i Srbije cvate u punom cvatu pa se čovjek ponekad zapita zašto svi ne možemo tako lijepo surađivati.




U Borni vidim sebe

Nova srpsko-hrvatska suradnja je tako odjeknula i u susjedstvu pa Mondo donosi naslov: ‘NAJBOLJI HRVATSKI TENISAČ ZOVE SRBINA U POMOĆ: Hoće po titule i u top 10, a Janko zna kako!’, pišu mediji u Srbiji.




Foto:Mondoscreenshot

“Uzbuđen sam što ću u budućnosti raditi s Bornom Ćorićem. Ćorić i Krajinović su vjerojatno privatno najbolji prijatelji, a ja u Borni gotovo da vidim sebe kada sam bio mladi tenisač. Ima slabiji forhend, bolji bekend i jako dobar servis”, izjavio je novi trener Borne Ćorića i dodao:

“Ali način kako igra tenis, koliko se bori, u tome je nalik meni. Napravili smo dogovor o suradnji i stvarno jedva čekam da mu pomognem“, rekao je o svojem novom pulenu Janko Tipsarević.

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.