Foto: Profimedia

SRPSKI MEDIJI GORE: Susjedi vjeruju kako se Juve odlučio za njega

Autor: G.I.Š.

Pirlo je po svemu sudeći bivši u Juventusu, a na “Čizmi” se već danima mediji bave tko će naslijediti Andrea na najužarenijoj klupi talijanskog nogometa.

Jučer je plasirana informacija kako je Allegri na pragu preuzimanja Juvea na kraju sezone, mada se često i špekulira s imenom Igora Tudora koji očito nekako figurira u kombinacijama “Stare dame.”

Isto tako u kombinacijama je i Zidane, no Francuz je dao odbijenicu Juveu pošto želi ostati u Realu, dok Allegri nema želju vratiti se u Serie A.

Odlični rezultati

No danas je pravo ludilo zavladalo na Apeninima, ali i u Srbiji, kada je došla informacija kako je Juventus u pregovorima s poznatim srpskim trenerom.

Kako donosi Corriere dello Sport, čelnici Juventusa krenuti će u pregovore s trenerom Bologne Sinišom Mihajlovićem, koji po njima radi jako dobar posao u tom talijanskom prvoligašu.

Naravno nakon te informacije zavladalo je pravo ludilo u susjedstvu, te su više manje svi mediji moguć početak pregovora između kluba i trenera već plasirali pod naslovom “Miha trenira Ronalda” i slično.







Velika konkurencija

Siniša Mihajlović poznato je igračko i trenersko ime na Apeninima tako da ne čudi kako je Juventus posegnuo za Srpskim stručnjakom, mada je sve to još daleko od realizacije.

Siniša ima konkurenciju u Simoneu Inzaghiju koji trenutno trenira Lazio, i u liku Gennara Gattusa, koji se muči ove sezone u Napoliju.

Ipak od ove dvojice Siniša ima ipak impresivniji niz klubova u Italiji gdje je do sada vodio Sampdoriju, Cataniju, Torino, Bolognu, Fiorentinu i Milan, a Juventus bi sigurno bio vrh karijere za Srbina.

 

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.