Foto: Profimedia

SRBIN SE PREDSTAVIO MOĆNO: Otišao od Modrića i ekipe – i već briljira

Autor: Ivor Krapac

Nakon što se oprostio od Real Madrida novim odlaskom na posudbu u Eintracht iz Frankfurta, srpski reprezentativac Luka Jović brzo se odlično snašao u klubu u kojem je već bio u razdoblju od 2017. do ’19.

Jović je tada stigao u Eintracht nakon što ga je njemačkom klubu posudila lisabonska Benfica. Na novom predstavljanju u staroj sredini istaknuo se s dva gola u dolasku do domaćih 3:1 protiv Schalkea u 16. kolu njemačke 1. Bundeslige.

Jović je bio strijelac u 72. minuti i na početku sudačke nadoknade na kraju utakmice, a preostali gol za Eintracht zabio je Andre Silva (28′). Jedini strijelac za Schalke bio je Amerikanac Matthew Hoppe (29′).

Nakon prve pobjede sa srpskim igračem koji je donedavno dijelio svlačionicu s Lukom Modrićem, Eintracht je sada sedmi na ljestvici, dok je Schalke na dnu.

Atalanta i Genoa su u 18. kolu talijanske Serie A u Bergamu odigrali bez golova.

Boško Šutalo proveo je cijelu utakmicu na klupi domaćina, a Mario Pašalić još uvijek se nije vratio nakon operacije kile. Milan Badelj odigrao je svih 90 minuta za Genou, dok je Marko Pjaca bio u akciji do 68. minute.

Atalanta je nakon ove utakmice šesta s 32 boda, dok se Genoa nalazi na 16. poziciji s 15 bodova. Momčad za koju igraju Badelj i Pjaca ima samo dva boda više u odnosu na zonu koja donosi ispadanje u Serie B.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.