Wochit/Getty Images

SRBIN GA POMEO, A OVAJ SE I DODATNO PONIZIO! Baš je iznenadio što je tražio od Đokovića!

Autor: G.I.Š.

Novak Đoković sigurno je najveća zvijezda ovih Olimpijskih igara koje su započele oficijelno jučerašnjim otvaranjem u Tokiju.

Nole ne može nigdje  da ga ne oblijeću razni sportaši, koji su očito i njegovi navijači pa smo sigurni kako će Đoković s ovih Igara otići uvjeren kako ima puno navijača za koje nije ni znao da postoje.

Tako je Novak odigrao i svoj prvi meč na Olimpijskom turniru u kojem mu je suparnik bio Hugo Dellien iz Bolivije, a prvi reket svijeta posao je odradio u dva sata za malo više od sat vremena.

Tražio majicu

Kada je meč završio suparnici su se susreli na mreži gdje je razdragani Hugo unatoč porazu želio popričati s Novakom koji mu je rado izašao u susret te su u ugodnom razgovoru proveli nekoliko minuta.

Hugo je u svom Latino temperamentu od Novaka zatražio da mu pokloni majicu, kao da je riječ o nogometnom susretu a ne tenisu. Majicu nije je dobio na terenu, ali nije isključeno kako će ju dobiti u olimpijskom selu.

“Pamtit ću ovo do kraja života”, rekao je Dellien koji je već poslije ždrijeba priznao kako jedva čeka meč.




 

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.