Photo: Matija Habljak/PIXSELL

SRBIJI PREDNOST PRED HRVATSKOM! Veliki talent donio odluku koja je jako odjeknula

Autor: I.K.

Marko Radulović, 19-godišnji talent hrvatskog vaterpola koji je karijeru počeo u Primorju u rodnoj Rijeci, uskoro bi mogao dobiti priliku i u reprezentativnoj kapici, ali ne Hrvatske, već Srbije!

Radulović je trenutno član Radničkog iz Kragujevca, prethodno je igrao za Vojvodinu i Šabac, a nakon što se udomaćio u klubovima kod naših istočnih susjeda, sada čeka poziv i izbornika Dejana Savića za seniorsku nacionalnu momčad Srbije.

Bivši igrač Primorja se za taj poziv pripremio igrajući za juniorsku reprezentaciju naših istočnih susjeda i nada se novom koraku u karijeri.

Koliko je Radulović brzo napredovao i koliko bi mogao nedostajati hrvatskom vaterpolu, pokazuje podatak da je u prvoj momčadi Primorja debitirao još dok mu je bilo 15 godina. Nakon toga pokazao je svoj napredak i u klubovima iz Srbije, a visoka očekivanja htjet će opravdati i dobije li novi izazov s kapicom srpske reprezentacije.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.