Photo: Profimedia

SRBIJA U ŠOKU: Bivši reprezentativac prevario Francuze pa osuđen na kaznu zatvora!

Autor: Matija Majdak

Bivši srpski reprezentativac Nenad Kovačević osuđen je u Francuskoj na godinu i šest mjeseci zatvora uvjetno jer je prevario tamošnju agenciju za nezaposlene za više od 113.000 eura, javljaju francuski i srpski mediji.

Bivši veznjak Lensa i Nimesa osuđen je u utorak u Nimesu, a na suđenju se nije pojavio, kao ni njegov odvjetnik, a uz kaznu zatvora morat će nadoknaditi 113.748 eura, zajedno s još jednom sudionikom, koji mu je osigurao potvrde prebivališta.

On je osuđen da je primao naknadu za nezaposlene od srpnja 2015. do prosinca 2016., a u to vrijeme nije ni bio na teritoriju Francuske.

Naknada je navodno mjesečno iznosila 6.400 eura, a u to vrijeme već se vratio u domovinu gdje je nosio dres Zemuna pa Sloge Kraljevo.

U Francuskoj je igrao u dva navrata, od 2006. do 2011. u dresu Lensa, te od 2013. do 2015. kao igrač Nimesa.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.