Foto: Tom Dubravec / CROPIX

‘SRBI SU MI POŽELJELI SREĆU, STALNO SE ČUJEMO’! Vatreni iskreno: ‘Oni su već kod kuće, nažalost’

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Vatreni nisu stali, iako su mnogi svjetski stručnjaci, pa i tzv “super-računalo” svašta prognozirali.

Scene iz Dohe podsjećaju na nezaboravlju i najljepšu Rusiju 2018. godine. Opet je Hrvatska hit, priča se o junacima, pa i čudesnoj “hobotnici” između vratnica, Dominiku Livakoviću.

Tako je junaka iz Rusije Danijela Subašića zamijenio odličan vratar Dinama koji je sjajnim obranama gurnuo Hrvatsku među osam najboljih reprezentacija na svijetu.

Vlašić u sjajnoj formi

Nepogrešivi su bili dečki kojima je posao bio pucanje s bijele točke, doduše nije imao svoj dan Marko Livaja, ali više nije niti bitno.

Jedan od onih koji je bio nepogrešiv je i Nikola Vlašić.

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

“Jako teška utakmica, Japan je sjajan. Mislim da su kontrolirali završnicu prvog poluvremena. Kasnije smo im mi uzeli loptu i dominirali i mislim da smo na kraju to zasluženo prošli. Teško je gledati s klupe, puno teže nego kad igraš.”, rekao je i dodaje:

“Penali? Čim ti golman obrani tri penala, ne možeš izgubiti”, rekao je nakon utakmice.




Potom je nešto i otkrio:

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

“Srpski suigrači iz Torina su mi poželjeli sreću. Stalno se čujemo. Nažalost, oni su već doma”, poručio je pa dodao: “Penale možeš vježbati koliko god hoćeš, ali trening nije isti kao i penal pred 40 tisuća ljudi. Mentalno je to neopisivo teže.”

Hrvatska maršira dalje, slijedi Brazil.




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.