Foto: screenshot instagram

SRBI SE POSIPAJU PEPELOM: Pravi ‘Balkanski’ štih, preko veze došao među novinare pa vrijeđao Zlatana

Autor: GIŠ

Kako Kurir doznaje, muškarca koji je vrijeđao Zlatana Ibrahimovića na jučerašnjoj utakmici na Marakani lako je za pronaći, posvuda na stadionu ima kamera, a točno se zna i tko je dobio karte za ta mjesta u VIP-1 loži. Svaka karta ima ime i prezime osobe koja je kartu posudila.

Neslužbeno radi se o muškarcu koji ima oko 30 godina, s naočalama, u društvu dvojice prijatelja koji su se pristojno ponašali. Koji su bili motivi za vrijeđanje Zlatana nije poznato, a Srpski mediji tvrde kako se muškarac poslužio vezama da dođe u novinarsku ložu.

“Svim novinarima, koji su se grupirali na jednu stranu, bilo jasno da se ne radi o medijskom radniku, već o nekome tko se zahvaljujući tko zna kojim vezama našao na mjestu na kojem nije smio, klubu preostaje da pokuša identificirati izgrednika koji je osramotio cijeli klub u svijetu i pokvario spektakl”, piše Telegraf.

Oko cijele situacije oglasila se bila i Crvena zvezda koja je oštro osudila incident.

“Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tijekom utakmice s Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija susreta bude na razini dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u suradnji s nadležnim organima pronaći spomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posljedice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije ispričava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neugodnosti  koju je doživio u našoj kući.”

Isto tako svoje negodovanje ovakvim ponašanjem iznio je i Mirko Poledica, predsjednik Sindikata profesionalnih nogometaša “Nezavisnost.”

“Osjećam se sramotno zbog stoke koja je na vjerskoj osnovi vrijeđala Zlatana Ibrahimovića. Takvima nije mjesto na stadionima i lagano se mogu identificirati. Zlatan je sjajan čovjek i veliki prijatelj sa svim igračima s ovog prostora”, rekao je Poledica.




Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.