Foto: Vlado Kos / CROPIX

SRBI HVALE HRVATSKI PONOS! ‘Od livade napravljen najmoderniji stadion u bivšoj Jugoslaviji’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Novi Osijekov stadion sve je bliži kraju i službenom otvorenju. Bit će to najmoderniji (ili jednini takav) stadion u Hrvatskoj, ali i šire. O novom zdanju Osijeka pišu i srpski mediji i to s divljenjem.

“Biće to spektakularan stadion kapaciteta oko 13.000 sjedećih mjesta, sa luksuznim ložama na jednoj bočnoj tribini, četiri natkrivene tribine i čak sedam nogometnih  terena koji ga okružuju” piše Mondo. 

Uz to zna se i ime stadiona. Nakon današnjeg organiziranog posjeta stadionu, ime će biti Opus Global Arena Radi se o najvećem mađarskom medijskom carstvu, a ono je u u četvrtinskom vlasništvu istog čovjeka kao i NK Osijek, Lorinca Meszarosa.

Datum se još ne zna

“Za to vrijeme, Osijek će pokušati “oživiti” ambicije iz prethodnih sezona. Iako je u jednom trenutku djelovalo da se u Slavoniji rade prave stvari i da su na dobrom putu da prekinu Dinamovu dominaciju hrvatskim nogometom” naglašava Mondo.

Službeni datum otvorenja još se ne zna jer stadion tj. travnjak mora dobiti sve potvrde inspekcija, a tek onda će se odigrati test utakmice prije službenog otvaranja.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.