Foto: Zvonko Pavic/CROPIX

SRBE IZNENADILO ŠTO TO PRATI ZVIJEZDU: ‘Zbog nje su Hrvatima izvrtali ruke’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Diletta Leotta, slavna talijanska novinarka i zaljubljenica u sport, ovih je dana privukla puno interesa u Hrvatskoj gostujući na Sunset Sports Media Festivalu čiji je domaćin Zadar. Ondje je približila iskustva iz svoje karijere, a pratilo ju je puno pompe, što nije iznenađenje za takvu zvijezdu.

No, neki potezi koji su se zbivali oko Dilette su ipak iznenadili. Interes koji je prati bio je tema u Hrvatskoj, ali odjeknuo je i u Srbiji, gdje je Telegraf približio kako to izgleda kada netko želi prići slavnoj Talijanki.

Diletta je bila pristupačna u razgovoru za medije, govorila je o sebi za Večernji list, međutim, uz razgovor, bio je tu i dojam da se poznatu Talijanku itekako štiti dok je potencijalni neželjeni netko blizu.

Dvojica tjelohranitelja obavljala posao

Dilettu su štitila dvojica tjelohranitelja, a posao im je bio da bez puno okolišanja reagiraju na sve neželjeno što bi moglo zahvatiti talijansku zvijezdu. U slučaju koji je približio novinar Večernjeg lista, pazilo se na svaki dodir, s reakcijom tjelohranitelja u kojem je u opasnosti bila ruka ako bi se previše zaigralo. ‘Diletta je nedodirljiva, i to doslovno: Tjelohranitelji lijepe Talijanke izvrtali ruke Hrvatima’, opisao je Telegraf što se zbivalo tijekom posjeta Leotte Hrvatskoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)




Cjelokupni dojam – ipak lijep

Srpski portal dodaje da je cjelokupni dojam koji je slavna Talijanka ostavila u Hrvatskoj ipak bio lijep, unatoč toj situaciji s tjelohraniteljima, kada stvari mogu postati opasne.

Diletta nakon festivala u Zadru ide dalje, tu je već ljeto, a sezonu kupanja je nedavno otvorila, što je za 8,2 milijuna koji je prate na Instagramu otkrila objavom iz Palma de Mallorce.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.