Photo: Profimedia

SPREMAN SE ODREĆI POLA MILIJUNA EURA: Igrao bi uz Vatrenog

Autor: Matija Majdak

Francuski veznjak Tiemoue Bakayoko (25) želi se ovog ljeta vratiti u Milan i spreman je pristati na smanjenje plaće kako bi se ostvario dolazak na San Siro, objavili su u četvrtak talijanski mediji.

Bakayoko je u ljeto 2017. iz Monaca preašao u Chelsea za 45 milijuna eura, ali nakon jedne sezone u Bluesima postao je višak.

U sezoni 2018./19. bio je na posudbi u Milanu, gdje je pružao dobre partije, a ove sezone bio je posuđen Monacu.

Sada se želi vratiti među Rrossonere i spreman je na rezanje plaće za pola milijuna eura, što znači da bi zarađivao tri milijuna eura po sezoni.

Talijanski mediji tvrde da pregovori Milana i Chelseaja idu u dobrom smjeru i da bi sljedeći tjedan posao mogao biti realiziran.

Budući da Bakayoku ugovor s Chelseajem ističe za dvije godine, pretpostavlja se da bi transfer u Milan mogao biti u obliku jednogodišnje posudbe uz obavezu otkupa ugovora.

Ukoliko se transfer realizira, Bakayoko će dijeliti svlačionicu s hrvatskim reprezentativcem Antom Rebićem.




(FOTO) SLAVNA MANEKENKA U MEĐUGORJU: Objavila prelijepu poruku uz fotografiju ispred Gospe




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.