Screenshot: Instagram/Paige Spiranac (_paige.renee)

ŽIVOT SE PROMIJENIO ZBOG NAJSE*SI TITULE: Ljepotica hrvatskih korijena pretrpjela stres, ‘bila sam jako uplašena’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Paige Spiranac, američka nekadašnja igračica golfa hrvatskih korijena, s profesionalnim ambicijama u tom sportu, nedavno je zaslužila titulu najse*si žene na svijetu u izboru kojim se bavio časopis Maxim, a nakon toga, ova 29-godišnjakinja koja se u sportskim vodama bavi instrukcijama golfa suočila se s novim stvarima u životu.

Neke od njih su ugodne. Spiranac je istaknula da se dosta toga promijenilo otkako ju je časopis stavio na prvo mjesto u svojem izboru, s njezinom fotografijom na naslovnici u izdanju Maxima u kojem su bile proglašene najbolje na svijetu.

Kako je 29-godišnja Amerikanka hrvatskih korijena otkrila odgovarajući na pitanja ‘fanova’ u pričama na Instagramu, uspon njezine karijere u kojoj širi utjecaj na društvenim mrežama sada je još izraženiji.

‘Ogromna promjena’

‘Bila sam prilično sretna što se karijere tiče, uspon je stalan, bez obzira na to što su svi mislili da nikad neću doći do uspjeha. Ove godine je stigla i ogromna promjena, mislim da je to zbog velikog zanimanja koje je donio Maxim, izvan granica samo sporta i golfa’, opisala je Spiranac.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paige Spiranac (@_paige.renee)




Neugodan susret

Ovih dana, španjolska Marca približila je i jednu priču koja otkriva da nije uvijek sve super s velikom popularnošću koju 29-godišnja Spiranac uživa. Susret koji se dogodio s jednim obožavateljem bio je jako stresan.

‘Prvo me pitao za fotografiju, to je bilo u redu. No, onda me počeo optuživati da sam ga prevarila za 10 tisuća dolara i krenuo je s prijetnjama, bila je to situacija koja me jako uplašila’, opisala je.




Prijevaru izazvao lažni profil

Kako se kasnije pokazalo, do prijevare je došlo jer se muškarac koji je prišao Spiranac uspio ‘zakačiti’ na lažni profil i tu je nasjeo na ponudu u kojoj je izgubio novac. Situacija je bila vrlo napeta, ali nije jedina takva.

‘Već se neko vrijeme nosim s tim problemima što se moje sigurnosti tiče, no u posljednjih nekoliko mjeseci stvari su se pogoršale’, otkrila je Spiranac, dodajući da se zbog toga plaši izlaziti iz kuće i sve rjeđe bude vani. ‘Ne znam tko me prati i gleda. Znam da puno ljudi misli da je to nešto što dolazi s poslom kojim se bavim, ali ne bi trebalo biti tako’, istaknula je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paige Spiranac (@_paige.renee)

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.