Screenshot/Instagram

‘ŽENE? NE ŽELIM VIŠE S NIKIM SPAVATI, NIKAD!’ Legendarni napadač šokirao izjavom, a to nije sve!

Autor: J.Č

Ikona engleske reprezentacije te bivša zvijezda Tottenhama, Barcelone i Evertona, Gary Lineker nedavno je u razgovoru za jedan britanski list otkrio razne stvari iz privatnog života.

Između ostalog, 60-godišnjak je istaknuo kako više ne uživa u seksualnim činovima odnosno kako ga intima sa pripadnicama ljepšeg spola više ne uzbuđuje.

Zanimljiva izjava Linekera koji se dvaput ženio te isto toliko puta rastajao. Iz dva braka ima četvero djece, Georgea, Tobiasa, Harryja i Angusa.

‘Ne želim više spavati ni s kim’

“Zadnji put sam na spoju bio prije nekoliko mjeseci. Tu i tamo upoznam nekoga, očito sada manje zbog pandemije”, započeo je Lineker u intervjuu za “The Sun“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gary Lineker (@garylineker)




“Nekada kada bih trebao imati spoj, javim ranije da nisam zainteresiran i onda se osjećam loše. Ne želim raditi lažna obećanja. Zvuči sebično, no zaista sam sretan sam. Imam dobre prijatelje, djecu, volim kuhati te jednostavno ne želim ni s kim više spavati. Kada ste malo stariji poput mene, strast opada, tvoj nivo testosterona opada. Više ti to nije toliko važno”, nastavio je 60-godišnjak.

Lineker je treći najbolji strijelac u povijesti engleske reprezentacije, ispred njega su samo Wayne Rooney i Sir Bobby Charlton.




“Zabavno je očijukati, ići na sastanke, ljubiti se i kuhati za nekoga, no to je najdalje do kuda ću otići. Nisam aseksualan, lijepa žena je lijepa žena, bez obzira koliko si star”, zaključio je legendarni napadač.

Lineker je bio hladnokrvni golgeter, a to najbolje dokazuje podatak da je Englez postigao čak 238 pogodaka u 461 nastupu u klupskim natjecanjima.

 

 

 

 

 

 

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.