imago/Guliver Image/Ilustracija

VUKU LI NOGOMETAŠI ŽENE LAKŠE U KREVET? ‘Pa pogledajte samo mene, ružan sam kao lopov’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Ljeto koje donosi predah od igranja već je završeno na najvećoj nogometnoj sceni, a zbog toga, više neće biti toliko puno snimki u kojima se zvijezde s terena opuštaju na odmoru, često u društvu svojih djevojaka ili supruga. Dogodio se povratak ozbiljnom poslu, no tu i tamo, još uvijek ima osvrta na zabavniji dio života nogometaša, kao u priči koje se dotaknuo slavni Talijan Giorgio Chiellini.

Nedugo poslije proslave 38. rođendana, iskusni stoper gleda prema nastavku sezone u dresu Los Angeles FC-a u američko-kanadskom MLS-u, a u jednom razgovoru, bio je suočen s pitanjem – je li nogometašima lakše ‘osvojiti’ ženu, s aluzijom na to da su bogati i slavni, što neke zna i privući.

Chiellini se nije ustručavao reći što o tome misli.

Baš ih je iznenadio

‘Pa pogledajte samo mene, ružan sam kao lopov… Dakle, da’, rekla je talijanska legenda, šaleći se sa samim sobom, u reakciji koja je mnoge iznenadila i odjeknula je daleko.

Već dugo u braku

U svojem privatnom životu, Chiellini uživa s Carolinom Bonistalli s kojom je u braku od 2014., a imaju i dvije kćeri. Ljubav traje već dugo, svoju dragu ‘osvojio’ je dok još nije bio talijanska legenda kao danas, no unatoč tome, nije se ustručavao da se sa samim sobom malo i našali.




Izvan terena je Chiellini povremeno neozbiljan, a dok se igra, ostaje žestok kakav je bio u puno uspješnih godina u Juventusu i u dresu talijanske reprezentacije, koju je lani vodio kao kapetan na putu do naslova na Europskom prvenstvu.

U međuvremenu, stigao je Chiellinijev oproštaj od nacionalnog dresa oko godinu dana nakon tog velikog uspjeha, ranije ovog ljeta, poslije ukupno 117 odigranih utakmica i osam zabijenih golova za Italiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli carolina bonistalli (@carolinabonistalli)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli carolina bonistalli (@carolinabonistalli)

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.