Foto: Instagram

VIJEST KOJA ĆE RASPAMETITI SVE MUŠKARCE: Poznata novinarka progovorila i o svom odnosu sa Zlatanom!

Autor: N.M.

Počela je na ‘Sky Sportu’, vodila je mečeve Serije C i Serije B, a u ovom trenutku Diletta Leotta (29 najpoznatije novinarsko lice Serie A ovih će dana zaploviti u neke druge vode.

Ova Sicilijanka naime uskoro će izdati svoju knjigu “Scegli di sorridere” (Izaberi se smijati), a u kojoj će opisati mnogo nepoznatih detalja iz svog života. Donedavno je jedan od njih bio i prekid veze s boksačem Danieleom Torettom Scardinom. No čini se je toj vezi došao kraj.

‘Bila je to velika ljubav. U knjizi sam ga nazvala mojom ljubavi iako je sada gotovo, no nemam pravo sada to izuzimati kada su u trenutku pisanja moji osjećaji bili takvi – rekla je za talijanski magazin Chi. Ali već neko vrijeme su krenule priče da je srce prelijepe voditeljice i novinarke osvojio Zlatan Ibrahimović.

‘Sada sam slobodna i želim iskoristiti vrijeme da upoznam sebe, da mogu gledati film bez da odgovaram ikome. Zlatan? Nikada ne bih bila s oženjenim muškarcem’, odlučno je demantirala Diletta.

Poznato je da je  u žižu javnosti dospjela poslije skoro 50 golišavih fotografija koje su se našle na internetu, kao i da je njen uspon počeo upravo tada.

Otuda i ne čudi što je i sama Dileta priznala kakve su priče kružilo tada zbog njenog izgleda.

‘Na početku nije bilo lako, kolega mi je takođe rekao: ‘Doveli su te samo zbog grudi’, ali iz tog razloga sigurno nisam napustila ‘Sky.’ Odlučila sam da odem u DAZN, jer je to bio novi izazov i zato što sam osećala da je tržište satelitske televizije počelo da se mijenja’ – rekla je Dileta u intervjuu koji će se u sredu naći u poznatom magazinu ‘Chi.’

 




Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.