Photo: YouTube Screenshoot

(VIDEO) ZLOSTAVLJANJE NOVINARKE GA JE KOŠTALO! Što će biti s karijerom Kubrata Puleva? Puno je čudnoga tu…

Autor: Dnevno.hr

Pobijedio je u jednoj borbi u Kaliforniji, a onda je uslijedilo regularno obraćanje medijima. TV-kuća koja je radila prijenos na lice mjesta poslala je vrlo zgodnu novinarku. Ona je Jenny Sushe, a našla se usred skandala, budući da će je Pulev po završetku izlaganja – poljubiti u usta.

Naprvu, Sushe nije mogla vjerovati što se dogodilo, a onda se odlučila na sudsku tužbu. Bugarski boksač kalifornijskoj državnoj atletskoj komisiji mora platiti 1.935 funti, te mora pohađati nastavu prevencije seksualnog uznemiravanja, prije nego što se može ponovno boriti u državi na zapadnoj obali SAD-a. I ne samo to – suspendiran je do srpnja.

Pulev je novinarku poljubio bez dopuštenja nekoliko trenutaka nakon što je pobijedio rumunjskog boksača Bogdana Dinu u Costa Mesi u Kaliforniji, u drugom dijelu ožujka prošle godine.

Uz to, Jenny Sushe optužuje bugarskog boksača i za nedopušteno primanje za stražnjicu.

“No, nakon toga se dogodio neobičan zaokret”, ističe u svojem pisanju poznati britanski tabloid koji donosi i video partija nakon borbe i “incidenta”, kako seksualno uznemirena Jenny Sushe sjedi u krilu jednoj osobi iz Pulevove pratnje. Video je osvanuo i na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Tervel Pulev (@tervelpulev) on




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.