(VIDEO) SEKSI RUSKA TENISAČICA PROGOVORILA O BURNOM ŽIVOTU: ‘Bilo je dana da nisam znala gdje sam’

Autor: Bruno Herljević

Slavna ruska tenisačica Marija Šarapova vratila se prošle sezone tenisu nakon dopinškog skandala. Nije to bila najbolja sezona za atraktivnu 32-godišnju Ruskinju, sada je na 30. mjestu WTA ljestvice i započinje novu sezonu na prvom Grand Slamu.

Šarapova je već osvojila Australian Open prije deset godina, ali danas je daleko od titule favorita. Šarapovoj je to već 55. Grand Slam u karijeri, a uoči prvog meča s Britankom Harriet Dart, krakto je opisala svoju turbulentnu karijeru.

“Igrala sam na Australian Openu još od juniorskih dana. Kad sam prvi put primila pehar za drugo mjesto, nadala sam se da ću jednom osvojiti i seniorski turnir. Igrala sam tu puno velikih mečeva. Neke sam izgubila, ali sam iz svih njih puno naučila”, rekla je Ruskinja.

“Dok sam bila mlađa, moj tenis se svodio na hotele i treniranje. Iskreno, bilo je trenutaka kad uopće nisam razlikovala jedan grad od drugog, nisam znala gdje sam. Sad sam starija i iskusnija i puno više uživam jer imam svoje rutine na koje sam navikla. Puno više vremena provodim u samom gradu u kojem igram, upoznajem kulturu i divim se arhitekturi ili nečemu trećem. Na taj način se isključim od samog natjecanja i ludnice koju nosi dva tjedna velikog turnira”, dodala je Marija.

Podsjećamo, Šarapova je baš na ovom turniru 2016. godine pala na dopinškom testu jer je bila pozitivna na supstanciju koja je zabranjena svega nekoliko tjedana ranije. Dobila je dvije godine suspenzije koja joj je kasnije smanjena na 15 mjeseci.




View this post on Instagram

Cali doesn’t want to say goodbye to summer ☀️

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on




View this post on Instagram

?☀️@FSHualalai

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.