(VIDEO) LEGENDARNI NAPADAČ BRUTALNO ISKREN: ‘Orgijao sam u mladosti, uglavnom sa ženama’

Autor: Bruno Herljević

Crespo je ovoga puta nije iznenadio golovima ili igrom, već brutalno iskrenim odgovorima u televozijskoj emisiji

Legendarni argentinski napadač, Hernan Crespo, završio je svoju dominantnu eru 2012. godine, u kojoj je zabio više od 300 golova, osvojio tri Scudetta i jedan naslov u Premiershipu te Copu Libertadores. Dominirao je od sredine 1990-ih i nastavio u prvom desetljeću novog milenija, a zabijao je za Parmu, Lazio, Inter, Chelsea, Milan, Genou i Argentinu za koju je zabio 35 golovas i bolji je od Maradone, a na kraju je karijeru završio u Parmi gdje je danas potpredsjednik kluba.

Crespo je ovoga puta nije iznenadio golovima ili igrom, već brutalno iskrenim odgovorima u televozijskoj emisiji Podemos Hablar.

“Kada sam bio mlad, orgijao sam. Mlad, slavan nogometaš, radio sam sve što mi se prohtjelo i koristio svoj status. Eksperimentirao sam, probavao sve… Dobro, ne baš sve. Uglavnom, ne mogu se požaliti da sam nešto propustio napraviti u to vrijeme pa da sada žalim zbog toga”, otvoreno je govorio Crespo.

“Je li u tome svemu bilo više muškaraca ili žena”, upitan je Crespo.

“Uvijek je bilo više žena”, ispalio je Crespo!

“Kao nogometaš sam debitirao s 18 godina, a ženu sam upoznao s 27. Nikada do tada nisam u kuću doveo djevojku, tako da sam sve do veze s onom koja mi je postala supruga bio samac”, pojasnio je Crespo.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.