(VIDEO) HAJROVIĆEVA SUPRUGA SNIMALA BAKLJADU BBB-a NASRED CESTE! Kasnije sve proslavili na cajkama!

Autor: Bruno Herljević

Nogometaši zagrebačkog Dinama izborili su plasman u osminu finala Europske lige nakon što su na stadionu Maksimir pred 25.680 gledatelja pobijedili Viktoriju iz Plzena sa 3-0 i tako nadoknadili poraz od 1-2 iz prve utakmice. Golove za Dinamo zabili su Mislav Oršić (15), Emir Dilaver (34) i Bruno Petković (73)

Dinamo je posljednji put dohvatio euro-proljeće u sezoni 1969/70. plasiravši se u četvrtfinale Kupa pobjednika kupova u kojem je ispao od Schalkea. Dinamo je tada u 1. kolu izbacio Slovan iz Bratislave te Olympique Marseille, a potom izgubio obje utakmice od momčadi iz Gelsenkirchena (1-3, 0-1).

Malo tko je tada mogao pomisliti kako će to biti posljednja europska utakmica ‘modrih’ na proljeće u idućih skoro pola stoljeća. Sve do ove sezone kada je Dinamo osvojio prvo mjesto u skupini D Europske lige i napokon prekinuo crnu seriju.

Povijesnu utakmicu pravila je i Lejla Hajrović, supruga Dinamovog krilnog napadača Izeta Hajrovića, koja je iz automobila na putu kući sa stadiona snimila scene ispred sjedišta Bad Blue Boysa.

Boysi su bakljama proslavili plasman u osminu finala, a Lejla je sve to snimila.

Poznati par kasnije je pobjedu Dinama proslavio na cajkama u jednom noćnom klubu.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.