Instagram

TEŠKI DANI ZA CASILLASA I OBITELJ: Nakon Ikerova infarkta, supruga Sara otkrila da ima rak

Autor: Bruno Herljević

Samo nekoliko tjedana nakon što je slavni vratar Iker Casillas doživio srčani udar, njegova je supruga Sara Carbonero objavila novu potresnu vijest iz njihove obitelji. Naime, na svom je Instagram-profilu otkrila kako se bori s tumorom na jajniku.

“Dok se još nismo oporavili od prvog šoka, život nas je opet iznenadio. Ovaj put se radi o meni i o onoj riječi koju se i dalje mučim napisati. Prije nekoliko dana liječnici su tijekom pregleda pronašli maligni tumor na jajniku. Sve je u redu i, nasreću, pronašli smo ga na vrijeme, no i dalje imam nekoliko mjeseci borbe za vrijeme liječenja. Samouvjerena sam i smirena, vjerujem da će sve biti u redu. Put je težak, no imat će lijep kraj. Imam podršku obitelji, prijatelja i vrhunskog tima liječnika”, napisala je lijepa Sara.

Samo dan prije objave Sara je organizirala proslavu Ikerova 38. rođendana i onda je iznenadila javnost otkrićem.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.