SVI POMAŽU MALOJ MILI: Rakitić, Perišić, rukometaši… Uključite se i vi!

Autor: Dnevno,hr

U vrlo kratkom vremenu naša je zemlja ponovo pokazala koliko je duhovno i emotivno jaka. Slučaj male Mile Rončević, djeteta oboljelog od leukemije ujedinio je Hrvatsku.

Naime, Mili i njenim roditeljima hitno treba iznos od otprilike 15 milijuna kuna kako bi dijete moglo biti izliječeno eksperimentalnom metodom u Philadelphiji, budući da joj se samo tamo može pomoći.

Milin otac Marin vlasnik je posebnog računa na kojeg se mogu uplaćivati donacije, a vremena za djelovanje je vrlo malo.

U akciju doniranja za pomoć Mili uključile su se brojne poznate osobe iz svijeta sporta. Ivan Rakitić, Dario Šarić, Ivan Klasnić, Ivano Balić, Darijo Srna i brojni drugi su na Instagramu i ostalim društvenim mrežama podijelili objavu kojom pozivaju ostaje da se uključe u pomoć Mili.

Dario Šarić je na svojem Instagramu objavio story na engleskom u kojem objašnjava o čemu je riječ te poziva sve da se uključe u akciju. Dario je prijatelj obitelji Rončević, a svojim pratiteljima je objasnio kako je za liječenje potrebno oko 2,8 milijuna dolara te da isto nije moguće u Hrvatskoj nego samo u SAD-u.

Maloj Mili možete pomoći uplatom na IBAN i žiro račun humanitarne akcije u Privrednoj banci Zagreb HR2423400091511004008, SWIFT kod za uplate iz inozemstva PBZGHR2X ili na IBAN i račun u Banki Kovanica Varaždin HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević” te model plaćanja 99.




Autor:Dnevno,hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.