Photo: Instagram

ŠTO VOZI CR7? Najbolje da sami pogledate s kakvim se automobilom pohvalio ponajbolji nogometaš na svijetu

Autor: Dnevno.hr

Voli Cristiano Ronaldo posjećivati auto-salone. Dobro, možda ne baš na onaj konvencionalni način. Nekako imamo dojam da više voli doći na sajam ili telefonski ugovoriti kupnju nekog skupocjenog limenog ljubimca.

Uzeo je još jednog novog. Radi se o Rolls Royceu Cullinanu, SUV-u za koji neki mediji pišu da ga je nabavio još dok je igrao u Real Madridu, ali tek ga je sad pokazao na Instagramu uz status: “Posao obavljen.”

Ne košta puno, tek nekih 400-tinjak tisuća eura, što će Portugalac namaknuti za otprilike tjedan dana njegove igre u Juventusu. Sve i da od sponzora i ostalih izvora prihoda ne dobije ništa, a i to je nemoguće.

Ima CR7 u svojoj kolekciji dvadesetak automobila, a listu po redosljedu cijene predvodi Bugatti Chiron. On dođe četiri milijuna eura, dakle 10 je puta skuplji od Cullinana.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.