Photo: Instagram

SEKS-BOMBA BALKANSKOG PORIJEKLA! Borim se, novac mi nije prioritet i sve ću pobijediti!

Autor: Dnevno.hr

UFC-ova borkinja Rachael Ostovich jedna je od najljepših izdanaka elitne organizacije slobodne borbe. Produkt je “reality showa” The Ultimate Fighter nakon koje borkinje i borci koji dobiju ugovor na temelju sudjelovanja u TUF-u, te prvih nekoliko mečeva moraju odraditi za minimalan honorar.

“Nikada se nisam bavila ovim sportom radi novca, ali ugovor TUF-a me čini žalosnom. Čak i kada izgubim borbu, voljela bih da se mogu pobrinuti za svoju obitelj i svoje klince barem do sljedećeg meča. Volio bih da moj honorar odražava koliko sam bila gledana, barem za moj posljednji meč prošlu večer”, napisala je popularna Havajka na svom Twitter profilu.

U posljednjem meču, na prvom ikada ESPN+ eventu, Ostovich je poražena od također vrlo popularne UFC-ove ljepotice Paige VanZant. Havajka u ovom trenutku ima negativan profesionalni “score” od 4 pobjede i 5 poraza, javlja Fight Site.

View this post on Instagram

Bawdyyy gawdyy ✨??

A post shared by Rachael Ostovich (@rachaelostovich) on




View this post on Instagram




125.6 #officialweight Thank you @espnmma for the video coverage ⚡️ Now we only got one thing left to do …??????

A post shared by Rachael Ostovich (@rachaelostovich) on

View this post on Instagram

??Missin those summer days…..?????

A post shared by Rachael Ostovich (@rachaelostovich) on

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.