Photo: Twitter

SAMO DIJETA: Pogledajte kako su nogometaši BATE-a proslavili veliku pobjedu protiv Arsenala u Europskoj ligi

Autor: Dnevno.hr

BATE Borisov je napravio veliko iznenađenje pobijedivši u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige nogometaše Arsenala s 1:0. Nakon što su prošli skupinu u kojoj je bio i londonski Chelsea, koji ih je dvaput porazio, sada su se revanširali klubu iz sjevernog Londona zadavši mu težak udarac uoči uzvrata na Emiratesu sljedećeg tjedna.

Zanimljivo, Arsenal je prošle sezone u skupini Europske lige BATE-u u dvije utakmice “sprašio” deset komada, ne bi li se sada sve promijenilo. Ovo je bio prvi put da je jedan klub iz Bjelorusije pobijedio europsku utakmicu u nokaut-fazi natjecanja.

Trebalo je to proslaviti, a jedan dio slavlja dogodio se u petak ujutro. Naime, već u osam sati u petak, trojica su nogometaša BATE-a, među kojima je i nekadašnji igrač Arsenala, Alexander Hleb bili u lokalnom restoranu Burger King na “zdravom doručku”.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.