RONALDOV ODVJETNIK SASTAO SE S TUŽITELJIMA: Portugalac nakon ovog više neće očajavati

Autor: Željka Orešković

Odvjetnik Cristiana Ronalda, Peter Christiansen na sebe je preuzeo upravljanje kompletnim slučajem. Prvo je izdao priopćenje u kojem stoji da se 2009. godine nije dogodilo nikakbo silovanje Kathryn Mayorge, te da je njihov susret bio dogovoren. Sve drugo naziva “običnom izmišljotinom”, a uza sve to napominje i da je 2010. godine Mayorga potpisala sporazum da neće iznositi nikakve informacije u javnost.

Christiansen se sada našao s tužiteljima u Las Vegasu i potpuno je siguran da će pobijediti na sudu. Točnije, da njegov klijent, Cristiano ROnaldo neće trpiti nikakve zakonske posljedice. Uvjeren je da je Portugalac nedužan i da je on zapravo žrtva u cijeloj priči.

“Jako sam zadovoljan s onim što sam vidio i uvjeren sam u pobjedu svog tima”, rekao je medijima Christiansen po izlasku sa sastanka s tužiteljima u Las Vegasu.

Podsjećamo, Kathryn Mayorga pokrenula je krajem rujna tužbu u namjeri da poništi dogovor iz 2010. godine kada je uzela 375.000 dolara za šutnju. Policija iz Las Vegasa otvorila je istragu o seksualnom napadu, ali Christiansen je uvjeren da od toga neće biti ništa.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.