Instagram

RAZVODI SE POZNATI SPORTSKI PAR, VELIKI ŠOK ZA PRIJATELJE: Slijedi bitka za golemi novac, a za djecu su se brzo dogovorili…

Autor: Dnevno GIŠ

Iako su slovili kao jedan od najstabilnijih parova u svijetu sporta i show businessa, njihov brak je nakon 13 godina došao do kraja, nakon što su Tom Brady i Gisel Bundchen podnijeli papire za razvod.

Gisele i Tom potvrdili su glasine i otkrili kako su angažirali odvjetnike za brakorazvodnu parnicu, u kojoj će najteže niti podijeliti veliko bogatstvo poznatog para.

Naime, sam Brady vrijedi oko 250 milijuna eura dok, sad već njegova bivša bolja polovica, je u karijeri u kojoj se bavila glumom i manekenstvom priskrbila oko 400 milijuna eura.

Nije prestao

Naravno svu tu basnoslovnu svotu zaradili su i prije braka, a kako se navodi bračna stečevina je oko 320 milijuna eura, od čeka oko 150 milijuna je od Bradyja, dok je Giseleu tom periodu priskrbila oko 220 milijuna eura.

Brady je jedan od najboljih quaterbekova u povijesti NFL-a koji je na kraju prošle sezone najavio kako prestaje s američkim nogometom, ali se nakon toga predomislio, što je očito bila kap koja je prelila čašu kod Gisele, koja ga je već godinama molila da se umirovi.

Par se dogovorio oko njihovo dvoje djece, koje će tjedan dana provoditi s jednim, a tjedan dana s drugim roditeljem, dok su se glasine kako jedan i drugi već imaju nove partnere pokazale neistinite.







 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gisele Bündchen (@gisele)

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.