PRETJERAO JE! SURPUGA WAYNEA ROONEYJA IZGUBILA STRPLJENJE! ‘Prestani to raditi ili ćemo se razvesti’

Autor: Bruno Herljević

Supruga slavnog engleskog nogometaša, Waynea Rooneyja, Coleen Rooney, nema više strpljenja za njegove sve učestalije ekscese. Njihov desetogodišnji brak nekoliko puta zapao u teške krize zbog njegovih izlazaka, pijančevanja i druženjima sa ženama sumnjivog morala, a čini se kako engleski napadač nema namjeru prestati.

Rooney očito ima problema s porocima pa njegova supruga opet razmišlja o razvodu. Navodno je Rooney vikend Superbowla proveo mrtav pijan u jednom lokalu, a osim što se opijao zavodio je i konobaricu.

Coleen se ponadala da će se Wayne promijeniti nakon što se presele u SAD, ali čini se da je on sada još gori nego što je bio u Engleskoj.

“Coleen i njegova obitelj žele da on potraži stručnu pomoć. Rekla mu je da će se razvesti od njega ako ne prestane piti i varati je”, kaže izvor blizak paru.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.