Screenshot/Instagram

POTROŠIO 5 MILIJUNA KUNA NA ŽENU KOJU NIJE VIDIO! Kakav ljubavni debakl, mislio je da je u vezi, a onda se iznenadio!

Autor: P.V.

Nevjerojatna priča dolazi nam iz Italije, svakako i opomena za one koji vole na daljinu a da pritom još čekaju – prvi susret.

Vjerojatni svjetski rekorder je nesretni talijanski odbojkaš koji je spiskao oko 700.000 eura, što je nešto više od pet milijuna kuna, na ljubav koju nikad nije vidio.

Priča o Robertu Cazzanigi tema je svjetskih medija, a nesretnika je upoznala “prijateljica” Manuela koja je, ispostavilo se kasnije, bila autorica kompletne prijevare. Maya je naivnom odbojkašu poslala fotografiju brazilskog modela Alessandre Ambrosio, tvrdeći da je to ona, i to je bilo dovoljno da Cazzaniga, danas kapetan niželigaša Gioia Del Colle, izgubi glavu…

Nagomilao dugove

Toliko je bio ludo zaljubljen da mu neke evidentne stvari nisu bile niti malo sumnjive. Prva i ključna od njih, da odbija – susrete u živo.

Pravdala se da je teško bolesna. I upravo na ime tih “bolesti” izvlačila je silne novce od nesretnika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Godinama joj je slao skupe poklone, uključujući i automobil Alfa Romeo Mito, i plaćao joj troškove “liječenja”. I trajalo je to tako – 15 godina.




Na kraju su ga njegovi prijatelji natjerali da istraži tu priču – malo dublje. A onda se dogodio pakao.

U emisiji Le Iene priznao je da nagomilao goleme dugove zbog “ljubavi”, nije mu se lako probuditi iz kome, govorio je jecajući.

Istraga je pokazala da je Maya s fotografijom brazilskog modela zapravo 50-godišnjakinja Valeria sa Sardinije. Na njezin je račun godinama sjedao novac za liječenje nepostojećeg srčanog oboljenja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

“Pitao sam ga što se dogodilo, a on mi je odgovorio da se zaljubio u žena koja je na intenzivnoj njezi zbog operacije srca i da je ne može posjetiti jer bi je to naljutilo”, prepričao je Cazzanigin brat Danilo jedan od susreta kad je naišao na svog brata – uplakanog.

“Ovo je priča koja se može svakome dogoditi. Roberto je žrtva”, oglasio se Paolo Cozzi, njegov bivši suigrač i osvajač olimpijskog srebra iz Atene 2004.

Može li se to baš svakome dogoditi? Što vi mislite…

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.