Foto:Instagramscreenshot

ON LINE RASPAD BRAKA! Wanda i Mauro sve obavljaju javno, sada se javila ona…

Autor: G.I.Š.

Ovaj vikend krenula je sapunica raspada braka Wande i Maura Icardija, kada je potonji sada više nego očitogledno prevario svoju suprugu s glumicom Chinom Perez.

Vijest o preljubu na svojem je Instagramu objavila sama Wanda, kada je napisala:

“Razorio si još jednu obitelj zbog k*rve”, i time je pokrenula lavinu koja se samo kotrlja. Wanda je inače poznata po svojim objavama na Instagramu, koje su dosta eksplicitne, pa nas ne čudi ovakav razvoj komunikacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)




On se ispričao ona ga odbila

Naravno Icardi nije ostao po strani nego je, opet putem Instagram, postao fotografiju sebe i Wande u nekim sretnijim trenutcima dok je igrao za Inter.

No Wanda se ne da tako lako, već je bivšem dragom odgovorila, pogađate opet putem Instagrama, priloživši  fotografiju desne ruke bez prstena uz komentar:”Lijep dan”. Naravno sada svi možemo zamišljati izbezumljenog Maura kako baulja Parizom gledajuć Instagram.




No priča Wande i Maura ima i poglavlje prije 10 godina, kada je očito neodoljivi Icardi, preoteo Naru iz naručja prijatelja mu Maxi Lopeza, da bi se par oženio imao troje djece i supružnica je postala igračev menadžer.

No na kraju Icardi izgleda kako nije izdržao, prevario je Wandu, i na sebe navukao oči javnosti ponovno nakon 10 godina, ne igrama, već privatnim životom.

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.