Instagram

LUKA MODRIĆ ODUŠEVIO BOŽIĆNOM FOTOGRAFIJOM: Ovako blagdane provode hrvatske nogometne zvijezde

Autor: Dnevno

Ovo radosno božićno vrijeme sa svojim obiteljima provode i naši nogometaši, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić i reprezentativac Ivan Rakitić.

Ivan Rakitić s obitelji je u svom domu okitio bor i čestitao svima Božić. Na Instagramu je objavio fotografiju s Raquel i kćerima, a sve je očarala njegova supruga koja je za ovu prigodu odjenula crvenu haljinu.

 

View this post on Instagram

 

✨?Sretan Bozic ✨?Feliz Navidad✨?Merry Christmas✨?Joyeux Noel✨?Frohe Weihnachten✨? @raquel_mauri ? @foto_alba

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on




Modrić i Rakitić trenutačno su na odmoru od naporne sezone, a proljetni dio La Lige počinje 4. siječnja, kada će igrati obje momčadi. Te dvije ekipe prošli su tjedan igrale veliki derbi, ali završilo je s miroljubivih 0:0. Barcelona je trenutačno na vrhu s dva boda više od Madriđana, piše 24sata. Real je prošlu sezonu završio bez trofeja, a nadaju se da će se to  2020. godini promijeniti.

U božićnom je ugođaju i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji se također fotografirao s obitelji ispred bora. “Sretan Božić svima od obitelji Modrić”, napisao je Luka na Instagram profilu te očarao sve s predivnom obiteljskom fotografijom.

 




 

View this post on Instagram

 

Merry Christmas from family Modric! ???❤️?

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.