Photo: Instagram/Eleonora Incardona

LEDENI VAL, KAKAV LEDENI VAL? Kada treba vrućina, ona će sjajno leći

Autor: Ivor Krapac

Eleonora Incardona, talijanska zaljubljenica u golf, ‘fitness’ i raznolike oblike uživanja, svako malo voli pokazati svim svojim pratiteljima i pratiteljicama na Instagramu nešto novo iz svoje svakodnevice, a ta svakodnevica često donosi puno sunca i topline.

Dok u Hrvatskoj i zemljama oko nas čekamo ledeni val koji će se rano idućeg tjedna dosta osjetiti i u njezinom Milanu, Incardona uživa u toplijim krajevima iz kojih nam pokazuje da je njoj jako vruće.

Mi se pripremamo za smrzavanje, a 30-godišnja Talijanka se izvalila na plaži u izdanju koje pokazuje da njoj uopće nije loše.




Kako to izgleda na ljetnom odmoru na Maldivima usred zime? Incardona je to još malo otkrila s objavama za 470 tisuća ljudi koji je prate – i sve one koji je ne prate, ali tu i tamo bace oko.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.