Screenshot: Instagram/Wanda Nara

JE LI KONAČNO DOŠAO KRAJ? ‘Molim vas za razumijevanje, ne samo zbog mene, nego i zbog naše djece’

Autor: Dnevno GIŠ

Svemu dođe kraj, a u slučaju Wande Nare i Maura Icardija to se dogodilo više nego jedan put, ali izgleda kako je ovaj put stvarno gotovo, ili barem tako govori ljepša polovica para.

Mauro i Wanda preselili su u Tursku, nakon što ga je PSG posudio Galatasarayu, no čini se da Wanda više nema namjeru pratiti Icardija u njegovim nogometnim pustolovinama.

Naime, na njenom Instagram profilu više nema zajedničkih fotografija, a zadnja objava po tko zna koji put najavljuje kraj poznatog para:

“Trenutno mi je jako teško uopće živjeti. Hvala na mojoj izloženosti i stvarima koje nadilaze medijska nagađanja. Bolje je da to saznate od mene. Nemam što objašnjavati i neću iznositi nikakve detalje o ovom razdvajanju. Molim vas, molim vas za razumijevanje, ne samo zbog mene, nego i zbog naše djece”, objavila je Wanda i tako dala naslutiti da se najpopularniji nogometni par ipak razvodi… Ne znamo kako ćemo ovo prebroditi, ali nadamo se da će Wanda prebroditi ovaj težak period”, napisala je Wanda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wanda & Mauro Icardi Family (@wandaymauro_icardi)




Nije prvi put

Ipak moramo se malo podsjetiti povijesti Wande i Maura koja je više nego turbulentna i stalno na rubu preljuba i skandala.




Icardi je Naru preoteo nekadašnjem suigraču iz reprezentacije Maxiju Lopezu, da bi zatim bio uhvaćen od strane sadašnje supruge u barem jednom preljubu, a Wanda je najavila da se rastaje kada se saznala afera s Chinom Suarez.

Argentinac je tada na Instagramu postavio fotografije nje i njega u raznim romantičnim situacijama, a Wanda mu je oprostila i par se pomirio, no očito ne zadugo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wanda & Mauro Icardi Family (@wandaymauro_icardi)

I uz Maurove izvanbračne izlete, Nara isto zna zapaliti javnost provokativnim fotografijama, što joj je zabranio Icardi, ali ona je i dalje nastavila s tim vidom zabave, što se nogometašu nikako ne sviđa.

Izgleda kako na kraju ipak nisu mogli izgladiti sve, a kako će se to završiti, pošto je Wanda i zastupnik Icardija, ostaje za vidjeti, a sada je na potezu Mauro.

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.