Photo: Facebook

IKONA HNL-a OPET ODUŠEVLJAVA: ‘Gledaj, bit će romantična večerica, a onda ćemo supruga i ja gledati Dinamo’.

Autor: Dnevno.hr

Da su nogometaši, kao uostalom i nogometni zaljubljenici poznati i kao vrsni romantičari, to je oduvijek jasno. Danas je, na sam dan zaljubljenih to pokazao i Veldin Karić. Ikona Varteksa i Hrvatske nogometne lige na svom je Facebook-profilu razmilio sva ženska srca, a najviše ono njegove supruge.

Posvetio joj je objavu uz golemo srce sazdano od ružinih latica.

“Ma ideja je došla sama od sebe pa sam sve odlučio podijeliti na Facebooku. Bio je to dio iznenađenja, a pravo će iznenađenje još stići večeras”, našalio se bivši igrač Dinama.

Otkrio je Karić da će večeras sa suprugom imati romantičnu večeru, a da će onda zajedno pogledati utakmicu Dinama i Viktorije iz Plzena.

Iako mu je 45 godina na leđima, još je prošle godine pokazao kolika se ljubav krije u njemu. Na poziv navijačkog Varteksa odlučio je ponovno navući na sebe dres ‘bumbara’ i pomoći im u lovu na 3. HNL.

“Najbolje godine i najbolji nogomet pružio sam u Varteksu, rekao sam vratit ću se tamo gdje sam se najbolje osjećao. Naravno, u Sarajevu sam prošao cijelu nogometnu školu te se Varteks može mjeriti još samo sa Željom, ali u Varaždinu sam se skrasio, oženio i tu se najbolje osjećam. Postao sam i Varaždinec – zamijenio sam ‘ba’ sa ‘kaj’, a u Varteksu želim završiti karijeru”, rekao je Karić po dolasku u Varteks.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.