Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

GLUMICE PODIVLJALE ZBOG THOMPSONA! Pogledajte što mu pišu Jelena Veljača i Nataša Janjić

Autor: Iva Međugorac

Glumice su složne u osudi glazbenika.

Doček Vatrenih na glavnom zagrebačkom trgu, na čiji se zahtjev ondje pojavio i glazbenik Marko Perković Thompson, izazvao je lavinu reakcija, a imune na ovaj događaj nisu ostale niti poznate Hrvatice.

Svoje stajalište na Thompsonovo pojavljivanje iznijela je glumica Nataša Janjić koja se oglasila na Facebooku. “Mi volimo us**t pred kraj. Takvi smo. Neopisivo.”. Zasmetalo joj je i što su nestali stihovi poput onoga ‘Večeras je naša fešta’ ili pak ‘Mi smo prvaci’. A da njeno stajalište dijele i drugi svjedoči mnoštvo komentara, pa je tako Tihana Lazović poručila da bi bilo dobro da pjevač barem ima sluha, kada je već morao nastupati.

Na raspravu se nadovezala i Jelena Veljača : “Ja sam malo u šoku koliko je on off tune”, napisala je. Svoj doprinos raspravi dala je i Lana Barić ”Šteta. Malo je falilo da pobijedimo i u dočeku, ali protivnik je bio jači”, stajalište je glumice. Kći pokojnog skladatelja Zdenka Runjića, Ivana Runjić jedna je od onih koje su dale obol ovoj raspravi s opaskom da se Thompsonu nekad plaćalo da ne pjeva.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.