Instagram

GDJE ŽIVI CRISTIANO RONALDO? Pa to ne znaju ni odvjetnici žene koju je navodno silovao! Svašta…

Autor: Dnevno.hr

Da ne znamo o kome je riječ, pomislili bismo da je ovo još jedna priča iz Hrvatske. Jeste li se ikada začudili višim računima zbog zateznih kamata koje su se zaračunavale jer niste dobivali poštu? Takvih i sličnih priča je mnogo, ali ne samo kod nas. Evo, i ponajbolji nogometaš na svijetu ima takvih problema. Naime, odvjetnici Kathrin Mayorge koja ga je optužila za silovanje nisu mu mogli dostaviti poziv na sud jer nisu znali – gdje živi?

Kako to, pitaju se mnogi koji iz dana u dan mogu pratiti karijeru zvijezde Juventusa i portugalske reprezentacije… Pa barem je CR7 jedna od najpoznatijih javnih osoba iz svijeta sporta. Ali, jeste li se ikada pitali gdje je prijavljen, gdje mu dolazi pošta, koji mu je kvartovski dućan… Živi li on uopće kao “običan čovjek”… To očito ne znaju ni na sudu, ni u odvjetništvu…

“Ne postoje zapisi koji pokazuju gdje Ronaldo živi, svi zapisi o njegovoj imovini su zamračeni”, stoji u sudskim dokumentima, piše engleski The Mirror.

Odvjetnicima navodne žrtve trebalo je šest mjeseci da nađu adresu Cristiana Ronalda.

Kathryn Mayorga prošle je jeseni, gotovo deset godina kasnije, izašla u javnost s detaljnom ispovijesti kako ju je nogometna superzvijezda silovala u Las Vegasu, što Ronaldo, dakako, poriče.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.