FOTO: Instagram

(FOTO) ZGODNA TENISAČICA ZABORAVILA GAĆICE: Jednom fotkom bacila pratitelje u trans

Autor: Željka Orešković

Sitna plavuša s teniskih terena prelazi na naslovnice.

Po mnogina, jedna od najzgodnijih tenisašica današnjice, zagolicala je maštu svojim fanovima. Dominika Cibulkova odradila je još jedno modno snimanje, ali ovog puta pripijena haljina otkrivala je da sportašica nema gaćice.

#fashionista ??

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

 

Dominika je u ožujku bila četvrta na ljestvici najboljih tenisačica svijeta, trenutno je na 11. mjestu. Ipak, čini se da ju to ne brine previše, kada nije na terenu s reketom u ruci, ipsred fotografa je i snima mone editorijale.

Teniska džepna Venera visoka je samo 1.60, što znači da za modne piste nije, ali ne i da ne može krasiti naslovnice sportskih i modnih časopisa.

ME for FORBES july issue #cover @forbesslovensko different kind of talk ??? photographed by @ondrejpycha_photography,hair and makeup @patriksusivesely,styled by @andrejkusalik, jewelry only #AloDiamonds ?




A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

Često se naslovnicama hvali na svom Instagram profilu.

Nije tajna da je Cibulkova ljubiteljica mode, a čini se da dijeli ukus s Kourtney Kardashian kada se radi o seksi opravicama za plažu.

FOTO: Instagram/ PicMonkey

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.