Instagram

(FOTO) SEKSI SANDRA PERKOVIĆ POKAZALA MALO PREVIŠE? Pogledajte zašto je ova slika toliki hit

Autor: DNEVNO

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković okrunila se prije dva dana titulom najbolje sportašice Grada Zagreba. Aktualna olimpijska pobjednica u bacanju diska sedmi put uzastopce i osmi put ukupno je najbolja sportašica Zagreba. Sandra je tako prestigla Janicu Kostelić koja je sedam puta slavila u svom gradu. Perković je ove godine peti put za redom osvojila naslov europske prvakinje u bacanju diska.

Za Sandru se baš može reći da uživa u životu. Nema joj ravne u njezinom sportu, u vrhunskoj je formi koju uspješno održava, na sreću povreda nema i Perković najavljuje još uspješniju novu sezonu. Sandra baš blista i puca od ponosa, a to se najbolje može vidjeti po njenom Instagram-profilu na kojem gotovo svakodnevno objavljuje Insta-storyje i fotografije na kojima djeluje baš sretno, opušteno i zadovoljno, a tu i tamo počasti obožavatelje nekom seksi fotografijom poput ove.

 

View this post on Instagram

 

Happiness is the best make up ? #ForeverYoung #HappyWednesday #MorningQuotes #LiveLove #StandByMe

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on




Posljednjih godina Sandra je sportski stil zamjenila ‘šminkerskim’ i moramo priznati da joj odlično stoji.

 

Autor:DNEVNO
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.