Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

(FOTO) SEKSI IZDANJE ‘KUTIJE ŠIBICA’: Plesačice u najužim ‘opravicama’ ikad zapalile dvoranu

Autor: Željka Orešković

Da nismo znali da se igra malonogometni turnir, ne bismo ni primijetili igrače

U Zagrebu je u tijeku još jedna Kutija šibica, malonogometni turnir, koji trenuno doseže svoj vrhunac. Već u srijedu 27.12.2017. počinje polufinale glavnog turnira kao i utakmice za treće mjesto veterana i žena, koje će ponovo donijeti samo najbolje od najboljeg što mali nogomet može ponuditi.

Vrhunac će sigurno biti finalni, završni dan turnira, kada će se igrati finalne utakmice u seniorskoj, veteranskoj i u konkurenciji za žene te će se saznati pobjednici i najbolji pojedinci ovogodišnjeg izdanja Kutije šibica. Sve utakmice se igraju u Domu sportova uz izravan televizijski prijenos četvrtfinala na HNTV te polufinalnih i finalnih seniorskih i veteranskih utakmica na HRT-u.

I na Štefanje je bilo vruće u dvorani, a za to su se pobrinule plesačice u najužim kombinezonima ikad. Da nismo znali da se održava malonogometni turnig, pored njih ne bismo ni primijetili igrače.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.