Photo: Borna Filic/PIXSELL

(FOTO) POPUT NAJLJEPŠE BAJKE! Čarli i Franka izašli iz crkve, zasuli ih stotinama latica

Autor: Željka Orešković

A ni Vedranu odjelo ne stoji loše...

Nakon šest godina veze, Franka Batelić i Vedran Čorluka odlučili su da je vrijeme da si kažu “sudbonosno da”. Danas je dan kada stupaju u brak, a svi dosad detalji, kao i vjenčanica, bili su tajni.

Vedran, srebrni Vatreni u ponedjeljak je sletio u Hrvatvku, točnije, u Zagreb gdje ga je dočekalo više od pola milijuna ljudi, Nakon spektakularnog dočeka na trgu, on se uputio u Sloboštinu, kvart u kojem je odrastao i koji mu je priredio doček za pamćenje.

To nije bilo dovoljno, pa ga je i Rabac dočekao kao svoga, a na kraju krajeva, danas i postaje njihov, kada će Franku uzeti za ženu.

Franka je zablistala u raskošnoj vjenčanici domaćeg dizajnerskog dvojica eNVy room s kojima surađuje već dugi niz godina, a koji su je pratili i na Eurosong.

Frankina i Vedranova svadba održava se na luksuznom imanju Meneghetti, a za glazbu je zadužen Tony Cetinski.

Franka je za kumu odabrala prijateljicu, arhitekticu Stefani Vozila, a Vedran brata Hrvoja.

Mladence su po izlasku iz crkve zasuli laticama cvijeća.




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.