Photo: Instagram

(FOTO) RADNIK I IZVAN TERENA! Evo kako Cristianu Ronaldu i njegovoj Georgini stoje ‘bauštelska’ kaciga i radno odijelo

Autor: Dnevno.hr

Jasno je što će ponajbolji nogometaš svijeta raditi kad jednom kopačke okači o klin. Nema brige za njegov poslovni uspjeh ni izvan terena, s obzirom na to da se već godinama ozbiljno bavi uslužnim djelatnostima. Naime, njegovi hoteli Pestana CR7 već ‘niču’ širom svijeta.

Tako je slobodno vrijeme između utakmica svog Juventusa odlučio iskoristiti za posjet Marakešu u Maroku, gdje je stigao provjeriti kako napreduju radovi na njegovom trećem hotelu. Dva već rade u Portugalu, po jedan na Madeiri i u Lisabonu, a osim Marakeša, 2020. godine će se otvoriti Ronaldovi hoteli i u Madridu i u New Yorku.

U Maroku su uz Cristiana bili i njegova supruga Georgina te najstariji sin, Cristiano Jr.

 

View this post on Instagram

 

Site visit to the future Pestana CR7 Marrakech, opening early 2020, our next and most exciting hotel ???#pestanacr7 #hotel #lifestylehotels

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.