Screenshot

(FOTO) PRIČA KOJA JE OSVOJILA SVIJET! Odigrao utakmicu života i odjurio na rođenje djece

Autor: Patrik Mršnik

Engleski nogometaši, barem oni koji su morali, igrali su u utorak navečer ponovljene utakmice četvrtog kola FA kupa, najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu. nakon što su u prvom susretu odigrali neodlučeno, Newport County i Middlesbrough morali su igrali opet, pa je prvospomenuta momčad odnijela pobjedu rezultatom 2:0.

To im je donijelo sjajne vijesti, s obzirom na to da će u osmini finala toga natjecanja igrati protiv aktualnog engleskog prvaka, momčadi Manchester Cityja.

Jedan od junaka pobjede Newporta bio je vratar Joe Day koji je odlično branio i tako sačuvao svoju mrežu. Nakon utakmice nije stigao ni proslaviti veliku pobjedu jer je jurio na porođaj supruge Lizzie koji je započeo još za vrijeme dvoboja.

“Nije znao ništa prije utakmice. Veliki je profesionalac, isključio je mobitel iako mu nisam skrivao da je u bolnici. Čim je utakmica završila došao je do mene i pitao me: ‘Hvala vam puno šefe, mogu li ići’, a ja sam mu rekao: ‘Naravno, jel ti treba prijevoz?’ To je bilo to”, rekao je trener Michael Flynn.

Ipak, 28-godišnjak nije stigao na vrijeme. Supruga je rodila dvije djevojčice pa je slavlje počelo tek kad se Day priključio svojoj Lizzie.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.