Photo: Instagram/Eugenie Bouchard

(FOTO) NEMA ZIME: Njoj smo se nadali u Hrvatskoj, zna kako oduševiti!

Autor: Ivor Krapac

Dok traje teniska stanka, atraktivna Kanađanka Eugenie Bouchard puni baterije za nove izazove na terenu. Bouchard će se u sljedećoj sezoni pokušati vratiti na uspješniji put i približiti se izdanjima u kojima je bila na putu do finala Wimbledona još 2014., a kasnije iste godine i sa skokom na peto mjesto na svijetu.

Sada je daleko od tih pozicija. Dijelom zbog ozljeda, ponajprije zbog potresa mozga nakon pada u svlačionici tijekom US Opena iz 2015., 26-godišnja Kanađanka trenutno je 141. na svijetu, ali i dalje je velika atrakcija gdjegod da se pojavi.

Pretprošle sezone nadali smo se da ćemo je vidjeti u Hrvatskoj, bila je najavljena na Bol Openu, no tada se umiješala ozljeda zbog koje je morala otkazati dolazak na Brač.

Kako Bouchard oduševljava? To je pokazala svima u svojoj novoj objavi s plaže na Instagramu, uz poruku – ‘raspoloženje u prosincu’.

Nije loše biti tako raspoložen u zimskim mjesecima, zar ne?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Genie Bouchard (@geniebouchard)

Što još radi kada ne radi tenis, atraktivna Kanađanka nam je ranije ove godine pokazala tijekom ljetnih mjeseci, kada smo mogli vidjeti kako se snalazi s palicom za golf.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Genie Bouchard (@geniebouchard)

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.