Foto: Instagram/Wanda Icardi

(FOTO) MREŽE ‘GORE’, A VELIKI SU U STRAHU: Sočna snimka donijela joj je milijune

Autor: Ivor Krapac

Wanda Icardi, nogometna menadžerica i supruga povremenog argentinskog reprezentativnog napadača Maura Icardija, ovih je dana na Instagramu otkrila priču u kojoj je na sudu dobila spor s internetskim velikanima Googleom i Yahoom.

Icardi je objavila da je sudskim putem uspjela doći do zadovoljštine zbog sporne snimke na kojoj se može vidjeti sadržaj za odrasle.

Bila je riječ o uratku pornografskog sadržaja koji je lažno bio predstavljen i širio se po internetu uz tvrdnju da se na snimci nalazi ona, a to širenje dovelo je do sudske tužbe u kojoj je završetak bio sretan za poznatu nogometnu menadžericu.

Nakon tužbe, Icardi je sudskim putem uspjela doći do odštete koja je navodno višemilijunska. Pored toga, svima je poslala poruku da se ona ne šali kada se krene ‘ispod pojasa’, pa makar s druge strane bili i giganti interneta.

Sve što želi otkriti o sebi, Icardi redovito radi sama, a ovog tjedna to je učinila svojom novom objavom na Instagramu u jednom od svojih posebnih izdanja.

View this post on Instagram




A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Nogometna menadžerica i supruga argentinskog napadača definitivno voli pokazati puno. Svojim objavama privukla je već 7,4 milijuna pratitelja i pratiteljica na Instagramu, a njima često otkriva dio svoje intime.




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.