instagram/screenshoot

(FOTO) MAJKO MILA, JESU LI OVO NAJLJEPŠE ODBOJKAŠICE NA SVIJETU?! Zbog njih još više volimo ovaj sport!

Autor: T.Š.

Odbojkašku igru karakterizira dinamičnost i pokretljivost, uz stalne i brze promijene položaja tijela i elemenata tehnike. Odbojka je u odnosu na druge sportove specifična po tome što su suparničke ekipe međusobno odvojene mrežom pri čemu ne dolazi do fizičkog kontakta između natjecatelja odnosno natjecateljica.

Ta posebnost odbojkaškog sporta na profesionalnoj razini omogućuje da estetska komponenta igre bude naglašena i uočljiva što se reflektira i na specifične morfološke karakteristike odbojkašica.

Sve to dovelo do je toga da odbojkašice imaju jedno od najljepše razvijenih tijela, a ovo je naš današnji odabir!

 

View this post on Instagram

 

@sports_irani #volleyball #volleyballplayer #volleyballgirls #volleyballislife #volleyballteam #volleyballgame #volleyballlife #volleyballplayers #volleyballmom

A post shared by Juan.V.Pierce (@juan.v.pierce) on




 

View this post on Instagram

 

@sports_irani ? #volleyball #volleyballplayer #volleyballgirls #volleyballislife #volleyballteam #volleyballgame #volleyballlife

A post shared by Juan.V.Pierce (@juan.v.pierce) on

(VIDEO) ZBOG NJE ĆETE ZAVOLJETI ODBOJKU: Vruća Dominikanka kraljica je terena

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.