Photo: Instagram/Conor McGregor

(FOTO) LUDI IRAC SPISKAO TRI MILIJUNA EURA Ima ih samo 63. na svijetu, a on ima jednu, koja zvijer

Autor: G.I.Š.

UFC borac Conor McGregor, iako mu zadnji meč protiv Poiriera nije prošao kako je želio, “Ludi Irac” odlično zarađuje na raznim biznisima, a i zaradio je više od pobjednika, pa si je priušti jahtu koja je Lamborghini među jahtama, ali zapravo.

Jahta Lamborghini 63, što je zajednički projekt Lamborghini Cars i jahte tvrtke The Italian Sea Group, a inspirirana je hiper automobilom Lamborghini Xian FKP 37, jahta s ograničenom serijom dobila je ime po Lamborghinijevoj 1963. godini osnivanja, navodi se u priopćenju tvrtke.

View this post on Instagram

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Košta tri milijuna eura i ima ih 63




Konstrukcija ugljičnih vlakana Tecnomar stavlja jahtu u klasifikaciju “ultra lakih” brodova. Težak je 24 tone, dugačak je 19,2 metra, a pokreću ga dva V12 motora, svaki s po 2.000 konjskih snaga.

Cijena jahte je 3 milijuna eura, odnosno približno 3,4 milijuna dolara. Izradit će se samo 63 primjera koji će biti dostupni od ove godine.

Conor McGregor kupio je prošle godine jedan primjerak, 12. od samo 63, a dobio ga je tek sada i naravno odmah se pohvalio novom “igračkom” na Instagramu.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.