Photo: Instagram

(FOTO) KAKAV RONALDO, KAKVI BAKRAČI! Njegova Georgina odnijela je sve uzdahe, ljudi nisu mogli gledati utakmicu…

Autor: Dnevno.hr

Njen je dragi zabio prvi pogodak na sinoćnoj utakmici Juventusa i Ajaxa u Torinu. Ipak, njen dragi neće igrati u polufinalu Lige prvaka budući je njega i njegov Juventus porazio Ajax (1:2) i tako osigurao plasman među četiri najbolje europske momčadi.

Kada je Cristiano Ronaldo zabio, dobar dio pažnje publike okrenuo se i ka njegovoj djevojci Georgini Rodriguez. Njen sinoćnji “outfit” bio je prilično primamljiv, a to nije promaknulo niti publici na Instagramu. Georgina je na ovoj fotografiji već došla do višemilijunskog broja “lajkova”. Moramo priznati, izgledala je savršeno.

Šteta za nju što je Juventus ispao, jer ostala joj je još samo jedna prilika za slavlje ove sezone. Juventus će osvojiti titulu talijanskog prvaka, ostat će to samo kao utješna nagrada.

 

View this post on Instagram

 

? #finoallafine #juventus #champions

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.