Screenshot: Instagram/Paige Spiranac (_paige.renee)

(FOTO) HRVATICA GOLA U KREVETU: Kako je samo nagrađena, ‘ma ovo je velika čast!’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Nova velika čast pripala je Paige Spiranac, 29-godišnjoj rođenoj Amerikanki hrvatskih korijena, koja je u sportskim vodama gradila svoj put igrajući golf, a danas se svojim omiljenim sportom bavi kao instruktor.

Često s velikim interesom koji ‘leti’ prema njoj, Paige je ponovno došla u središte pozornosti zbog priznanja koje joj je dodijelio časopis Maxim, proglašavajući je – najse*si ženom na svijetu.

Maxim je u svojem izdanju za srpanj i kolovoz ove godine sve popratio atraktivnom fotogalerijom u kojoj se izdvaja crno-bijela fotografija na kojoj je 29-godišnja golferica u krevetu bez odjeće, samo prekrivena plahtom. Kako to izgleda, možete pogledati – ovdje.

Silno počašćena

Paige je sve komentirala u objavi na Twitteru, ističući koliko je ponosna zbog počasti koje joj je dodijelio časopis. ‘Proglasili su me najse*si ženom na svijetu, baš sam u nevjerici! Hvala za ovu veliku čast’, napisala je u jednoj od svojih objava na društvenim mrežama, a da golf nije bio u prvom planu – jer je golf često u prvom planu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paige Spiranac (@_paige.renee)




Pričala o sportskoj strasti

U profilu koji opisuje njezin put, časopis Maxim približio je sportsku strast koju Paige ima, s počecima koji su se u golfu dogodili u njezinom rodnom Coloradu, a potom, krenula je igrati i profesionalno. Nije bilo lako probiti se, a nakon što nije napravila koliko je željela, djevojka hrvatskih korijena okrenula se podučavanju golfa, u čemu se također može dobro zaraditi.

Poveznica sa sportom je i obiteljska jer je otac igrao američki nogomet u sveučilišnoj momčadi Pittsburgh Panthersa koja je slavila i naslov, ujna se bavila tenisom, a starija sestra je na sveučilištu Stanford bila atletičarka. Paige je, pak, uz sportsku priču gradila i svoj utjecaj na društvenih mrežama.




Broj pratitelja raste

Kroz godine, djevojka hrvatskih korijena je svojim objavama povećala vlastitu popularnost, trenutno s više od 3,4 milijuna ljudi koji je prate na Instagramu. Ima tu savjeta kako popraviti svoju igru na terenu za golf, ali i drugih stvari koje su tu dok postaneš utjecajan na društvenim mrežama – što u slučaju 29-godišnje Paige definitivno vrijedi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paige Spiranac (@_paige.renee)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paige Spiranac (@_paige.renee)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paige Spiranac (@_paige.renee)

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.