Photo: Marko Prpic/PIXSELL

(FOTO) GRACIOZNA PREDSJEDNIČINA KĆI: Katarina Kitarović pokazala umijeće na klizaljkama

Autor: Željka Orešković

Katarinu je iz publike bodrio otac Jakov

Hrvatski klizački savez od četvrtka 28. do subote 30. rujna domaćin je još jednog velikog natjecanja u umjetničkom klizanju – juniorskog ISU Grand Prixa, Croatia Cupa.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Ledena dvorana zagrebačkog Doma sportova ugostiti će više od 120 najtalentiranijih mladih klizača iz čak 36 zemalja svijeta i to Australije, Austrije, Bugarske, Kanade, Kine, Cipra, Tajvana, Francuske, Finske, Njemačke, Hong Konga, Gruzije, Velike Britanije, Indonezije, Italije, Islanda, Izraela, Japana, Luksemburga, Makedonije, Mađarske, Meksika, Južne Koreje, Rumunjske, Rusije, Srbije, Singapura, Slovačke, Slovenije, Španjolske, Švicarske, Ukrajine, Tajlanda, Turske i SAD-a, a Hrvatsku će predstavljati četiri klizačke nade.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

“Hrvatska reprezentacija nastupiti će sa tri klizačice, 16-godišnjakinjama Patricijom Skopančić i Katarinom Kitarović te 14-godišnjom Hanom Cvijanović, dok će u muškoj konkurenciji klizati naš novi član, Charles Henry Katanović. Ovaj 17-godišnjak živi u Francuskoj, od kuda mu je i majka, no kako mu je otac iz Hrvatske, odlučio je klizati za nas”, otkrila je direktorica natjecanja, Melita Juratek Cipek za službenu stranicu natjecanja.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Ulaz na sva tri dana natjecanja je besplatan, a natjecanje u četvrtak od 10 sati otvaraju klizači kratkim programom, dok nakon njih slijede nastupi sportskih parova i klizačica.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Katarinu Kitarovi, kćer predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović iz gledališta je bodrio otac, naš prvi gospodin, Jakov Kitarović.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.