Screenshot: Instagram/Anđela Šimac (Angie, angieliciious) i Lirim Kastrati

(FOTO) ČEKA DIJETE S BIVŠIM DINAMOVCEM, A OD BRAKA NIŠTA: Atraktivna Sinjanka je povučena, otkrila i zbog čega!

Autor: I.K.

Dok je Lirim Kastrati igrao u Hrvatskoj, u dresu Dinama, razbuktala se ljubav 22-godišnjeg reprezentativca Kosova i dvije godine starije Sinjanke Anđele Šimac. U toj ljubavi sada stiže i dijete, za što se doznalo nedavno, ali jednog koraka ipak neće biti. Kako je Šimac javno otkrila, ona ne želi ulazak u brak.

Dok se njezin dragi još navikava na život u Poljskoj, u Varšavi, gdje odnedavno igra za Legiju, Šimac se pozabavila detaljima iz njihovog zajedničkog života. Ljubav je čvrsta, ali neće biti krunidbe veze na kakvu se mnogi odluče dok je dijete na putu. Planovi koje ima Sinjanka su drugačiji.

Zbog čega ima takav plan i kako gleda na ljubav s Kastratijem, Šimac nije sakrila od javnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Angie (@angieliciious)




Kastrati bi to želio, ali…

‘On bi htio, ali iskreno moram reći da ja nisam za to. Mi već dugo živimo zajedno i smatram da papir neće ništa promijeniti, možda jednog dana… Trenutno ne planiram, to mi nije želja niti prioritet. S obzirom na to kako gledam na naš život, mi smo kao u braku. Imamo dijete zajedno, živimo zajedno, meni to zapravo i jest brak’, rekla je 24-godišnja Sinjanka u razgovoru za RTL Exkluziv, objašnjavajući zbog čega je u ovom slučaju – povučena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Angie (@angieliciious)

Prvo šok, onda veselje

Šimac je otkrila i kako je doživjela dolazak novog obiteljskog veselja. Dijete nije bilo u planu u ovoj fazi njihove veze, no sada je sretna što dolazi.

‘Bio mi je to šok, u jednu ruku nisam planirala imati bebu tako brzo, ali kako je vrijeme odmicalo, sada pozitivno gledam na to’, veli 24-godišnja Sinjanka, dodajući da je Kastrati oduševljen zbog djeteta koje je na putu i već gleda kako će novog člana obitelji držati u rukama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Angie (@angieliciious)

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.