Foto:instagramscreenshot

(FOTO) ATRAKTIVNA UKRAJINKA NAPALA PUTINA: ‘Imaju dva grada s asfaltom, ostalo je močvara’

Autor: G.I.Š.

Predsjednica ukrajinskog nogometnog kluba Lavov Irina Morozjuk, sigurno je među najatraktivnijim predsjednicima nekog sportskog kolektiva, a već je stekla popularnost u svijetu zbog svoje funkcije, ali i zbog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⭐Irina Moroziuk Fan⭐ (@irina_moroziuk_fan)

Irina je supruga bivšeg ukrajinskog reprezentativac Mikola Morozjuk, koji je skupio 13 nastupa za svoju zemlju, javno je prozvala Vladimira Putina i njegovu agresiju na Ukrajinu.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by ⭐Irina Moroziuk Fan⭐ (@irina_moroziuk_fan)




Irina je prva žena predsjednica kluba u Ukrajini, a smatra kako Rusi nikada neće imati poštovanje i da su oni “nitko i ništa” bez obzira na  veličinu države.

Velika zemlja

“Mi smo velika zemlja, velika sila. Cijeli svijet je s nama. Naši će vojnici ući u povijest kao heroji. Svi će pričati o nama i svima pričati! Mi smo hrabri, jaki smo”, kazala je Irina, nastavivši:

“A tko su oni? Osim velikog teritorija, nemaju ništa više. Dva grada s asfaltom, sve ostalo je močvara. Oni nikada neće biti poštovani, oni su nitko i ništa, stvoreni izvan zakona”.

Irina je bila blizu zatvora krajem 2021. godine, nakon što je snimljena s donjim rubljem dok pjeva ukrajinsku himnu, svečano držeći ruku na prsima, što je kažnjivo ukrajinskim zakonima

 

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.